Introduktion til denne side

Mit første spaophold i Danmark

Jeg har gennem årene rejst meget rundt i verden i forbindelse med arbejde. Her har min arbejdsgiver betalt diverse spaophold for mig. For nogle måneder siden besluttede jeg mig dog for, at jeg ville begynde at opleve nogle af de mange danske spahoteller – i stedet for at tage på ferie.

Her tog jeg på spaophold

Der findes faktisk rimelig mange forskellige spaophold rundt omkring i landet. Jeg valgte dog, at tage til Hotel Vejlefjord, da flere af mine venner gennem tiden har anbefalt mig at prøve deres spaophold.

Spahotellet ligger i Stouby nær Vejle i Østjylland. For at komme derud er der altså en smule kørsel. Det er dog det hele værd når hotellet pludselig dukker op midt imellem træerne. 

Det bedste ved spaopholdet

Det klart bedste ved spaopholdet er de mange forskellige spabade. Specielt kunne jeg godt lidt aroma-badet, der bød på dejligt afslappende dufte.

Ild- og is-badet var også et hit, men det krævede lige at jeg tog mod til mig før jeg først gik i det iskolde vand, hvorefter jeg skulle i det varme vand bagefter. Den turnus tog jeg et par gange, og det var faktisk super rart når man først blev vant til det.

Jeg oplevede også saunagus, hvor vi bagefter skulle ned og have en dukkert i fjorden for at køle af – det var virkelig fantastisk.

Konklusion

Jeg synes alt i alt, at det var et godt spaophold jeg var på, og jeg håber derfor at de går en god fremtid i møde. Hotel Vejlefjord har i hvertfald min varmeste anbefaling 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Introduktion til denne side